Modern birey tarihin yönünü değiştirebilir. Devletin sırtımızdan inmesi, bürokrasinin kanatlarının kesilmesi, deregulasyon ve özelleştirme uygulaması, devlet harcamalarının azaltılması, siyasal gücün desantralize edilmesi, vergi oranlarının indirilmesi, mali ve parasal disiplinin sağlanması için mücadele vermeliyiz.
James Mcgill Buchanan
İki gün bir gece tur. Ne çok şey sığar titreşimli sert koltuklu yolculuklara. Oğuzuyla, Alisiyle ve Halilin Fatmasıyla karışan tatlı bir yolculuk. Nasıldır bilirsiniz ne yaşadığınız değil kiminle yaşadığınız.. İyi ki sizle yaşamışım. İki günde gönlümde dolup şiir olarak taşanlar.
Devamı..Bir ihtar belki, bekli de uzaklaşma ve hesaplaşma çabası. Ne olursa olsun yaşananları değiştirecek her hangi bir durum yok, bu imkansız. Belki de pişmanlıklar sonrası bir iç sesi şiir sizlerle..
Devamı..