Ölümle gerçek birbirlerine benzer. Gerçekler de insanı öldürdüğü için , ölüm gibidir. Ben bir insanı öldürdüğüm zaman, onu bıçakla değil, gerçekle öldürdüm. Bu yüzden korkuyorlar; beni yok etmek için bu yüzden acele ediyorlar. Bıçaktan korkmazlar. onları korkutan gerçeğimdir!
Neval El Saddavi
İki gün bir gece tur. Ne çok şey sığar titreşimli sert koltuklu yolculuklara. Oğuzuyla, Alisiyle ve Halilin Fatmasıyla karışan tatlı bir yolculuk. Nasıldır bilirsiniz ne yaşadığınız değil kiminle yaşadığınız.. İyi ki sizle yaşamışım. İki günde gönlümde dolup şiir olarak taşanlar.
Devamı..
Bir ihtar belki, bekli de uzaklaşma ve hesaplaşma çabası. Ne olursa olsun yaşananları değiştirecek her hangi bir durum yok, bu imkansız. Belki de pişmanlıklar sonrası bir iç sesi şiir sizlerle..
Devamı..